Äsken lähti pariskunta joka varasi meidän viimeisen pennun. Toisaalta mieleni on tosi haikea, mutta toisaalta tiedän nyt että sain parhaat mahdolliset kodit kaikille pennuille ja jokainen pentu kuvaa juuri hänen uutta omistajaansa tosi hyvin. Nyt haluan vain viettää aikaa kaikkien näiden karvapallojen kanssa sen minkä kerkiän. Sillä näillä näkymin kaikki pennut lähtevät viikon 51 viikonloppua ennen.

Viime yö oli meillä tosi vaikea, sillä meidän pienin pikku prinsessa heräsi Nupun ravaamiseen ja vinkui ja huusi seuraa koko ajan. Aamulla Nuppu taas päätti yllättää ja jostain syystä liritti meidän Mirellan sänkyyn. Sen ilmeestä kyllä huomasi ,että se tieti tehneensä väärin, mutta jokin siihen iski...

Nyt valitettavasti joudun pentujen kyselijöille myymään ei oota, mutta onneksenne voin ilmoittaa, että kennel Magic Minidog on saanut taas perheenlisäystä. Heille syntyi juuri 3 tyttöä ja 2 urosta, eli jos pentukuume iskee, niin sieltä kannattaa kysellä!

Minä palailen sivuille aian silloin tällöin ilmoittelemaan kuulumisiamme ja tietysti tulevan lääkärintarkastuksen jälkeen kerron miten meillä siellä meni. Mutta nyt taas nati nati!